Energetisch Morfologische BloedtestHeb je het gevoel dat je niet kan achterhalen waar jouw klachten vandaan komen dan is deze methode iets voor jou. Door middel van een bloedtest neem ik met behulp van een vingerprikje een paar druppels bloed af en binnen een week heb ik de resultaten die wij samen gaan bespreken.


Wat deze test zo uniek maakt, is dat naast het meten van reguliere waardes => trombocyten (aantal bloedplaatjes), rode bloedcellen (erytrocyten), witte bloedcellen (leukocyten), hemoglobine (Hb), hematiet (Ht), Mean Corpuscular Volume (MCV), Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC) er gekeken wordt hoe het bij je op energetisch en op morfologisch (dieperliggend) nivo is.


Hierbij moet je denken aan: voedingstekort, vrije radicaal belasting, leverbelasting, parasietbelasting, adrenale status, pH balans, B12-status, vitaminen, mineralen, spoorelementen, toxische belasting, virale belasting, bacteriele belasting, geopatische stress, pancreasinsufficientie.


De bloedtest bestaat uit een consult voor bloedafname en een vervolgconsult voor het bespreken van de uitslag. De kosten hiervoor bedragen 60 euro.