Regressie

Is een prachtige methode waarmee je snel en veilig naar verleden, de bron, teruggaat waar je trauma’s, oude gedragspatronen, blokkades en conflicten kan verwerken die nog voortbestaan uit het verleden. Je krijgt inzichten in de omstandigheden van toen en je nu en wordt je bewust van de keuzes die je maakt.


Je ‘zijn’ bestaat uit een bewust en onbewust deel. Voor het gemak vergelijken we je ‘zijn’ met een ijsberg. Het bewuste deel (1/3 van het totaal) vormt het topje van de ijsberg, en zit boven water. Het onbewuste deel (2/3 van het totaal) zit onder water. In het bewuste deel van je ‘zijn’ bevindt zich je wilskracht. In je onbewuste zitten al je herinneringen en alles wat je hebt meegemaakt, gehoord, gezien en gevoeld, opgeslagen.


Trance Coaching zorgt ervoor dat je bewuste en onbewuste optimaal samenwerken met positieve resultaten als gevolg omdat je geest en denken in een ontspannen staat worden gebracht. Je onbewuste opent zich voorbij je kritische mind en staat open voor positieve suggesties waardoor je teruggaat naar gebeurtenissen in vorige levens die er verantwoordelijk voor zijn dat je in dit leven steeds tegen bepaalde blokkades aanloopt!


Met Regressie Trance Coaching begeleid ik het proces naar helemaal ontspannen zijn, terwijl de geest heel helder en wakker blijft.

Het is dus heel veilig, er gebeurt niets waar u u niet van bewust bent. Het is zelfs zo, dat als u tijdens de sessie geëmotioneerd zou raken, ik u meteen naar het gebeuren kan laten kijken zonder dat u er zelf in zit. U neemt dan onmiddellijk "afstand" van wat er gebeurt.

Wij praten tijdens de sessie, ik stel vragen en je kunt gewoon antwoorden, wij nemen rustig de tijd totdat er genoeg informatie verzameld is om de connectie met het nu te zien.

Het uiteindelijke doel van de regressie is om de ziel te helen. Weer terug in het dagelijkse leven wordt deze methode ervaren alsof er een last van je schouders afgevallen is.

Voor het succesvol ondergaan van een regressie sessie is geloof in vorige levens niet nodig, wel de bereidheid om de eigen ervaringen serieus te nemen.